Azi am avut parte de o zi plina, inca sunt la birou si tastez haotic si zgomotos, fara oprire, de cand am ajuns aici.

Mi s-a terminat si cocktail mix-ul de alune si cele 2 pungi cu biscuiti Belvita breakfast…si-au tinut loc si de breakfast si lunch si cina…

Imi place mult noul spatiu, abia astept sa il decoram dupa propria viziune(shout-out to Alina, Anca & Ingrid) ca mai apoi sa postam toata ziua poze de aici.♥

E e atat de sanatos pentru suflet sa te te inconjori cu persoane dornice de munca si care reusesc sa te motiveze prin simpla lor prezenta, printr-un zambet sau o incurajare. Ne-am potrivit la fix toate, nu stiu cum s-a nimerit sau cum ne-am gasit, insa se pare ca legile de atractie ale universului isi fac bine treaba.

E un zen total aici chiar si prin haosul cutiilor si al costumelor de baie ce ma incnjoara momentan.

Astazi am inceput sa livram primele costume din noua colectie INFSD(www.infsd.com),

INSTINCTIVE SS2017

Nu m-am simtit niciodata mai energica si mai fericita ca acum; nu reusesc sa deduc sursa acestei energii, insa sper sa nu se epuizeze in curand.

Becurile si candelabrele lipsesc momentan, asa ca lumina asta alba a desktop-ului ma orbeste, efectiv.

Ma uit in stanga, vad orasul si masinile care sa misca grabit sa ajunga acasa dupa munca, oameni infrigurati care traverseaza trecerile de pietoni din intersectie si copii nestamparati dupa care mai mereu fuge cate un parinte.

Oameni in statia de autobus care au diferite activitati, batrani ursuzi cu plasa in mana(goala, daca se poate), cupluri de adolescenti timizi si tot soiul de personalitati…pe toate le vad de aici.

Observ si analizez in mod involuntar.

Imi place. Ador sa analizez si sa creez povesti in mintea mea cu privire la tot ceea ce vad.

Si farurile  masinilor, felniarele galben-portocalii de pe strazi, toate luminile acestea de seara ma inspira cel mai mult, sentimentul de oras care nu doarme e resimtit la maxim.

Cred ca este este mai mult decat esential  sa reusesti sa iti transformi propria pasiune intr-un job. Pntru mine reprezinta multumirea suprema acel moment in are ajungi sa iti vezi viziunea materializata. Si totusi, vrei mai mult.

Si da, work hard for it! As long as you love it, you’ll never really consider it a hard work.

OUTFIT DETAILS

Green velvet cape from ZAFUL, shop HERE

Yellow WarewarE waistbag, shop HERE

Vynil pants from L’armario, shop HERE

AEP statement bracelet, shop HERE

Body Chain ankle bracelet/choker , shop HERE

White T-shirt from Andreea Raicu, shop HERE

Clear nerd glasses from Dystyle, shop HERE

Ivory ZARA sneakers