Imi amintesc ca exact acum un an ne pregateam entuziamate de New York Fashion Week, o experienta pe care ne-am propus sa o repetam in fiecare an.

Memoriile sunt prezente aici ca si cum totul s-ar fi intamplat ieri, iar orasul este unul care nu trebuie ratat din lista de excursii a nici unei persoane. Am realizat ca e orasul meu de suflet, plin de inspiratie, care reuseste sa imi produca enorm de multe emotii pozitive doar pentru faptul ca exist acolo, ca sunt. Sau eram…

In fine, directia asta melancolica in care ma indrept acum chiar nu se pupa cu ideea de Fashion Week, unde totul este sobru; un fel de circuit inchis in care nu mai conteaza cat de prietenos esti; caracterul va fi  punctul forte al acestui concept, ci relatiile pe care reusesti sa le construiesti cu oamenii din  jur inainte sa ajungi acolo, mai exact “pile”.

Majoritatea persoanelor cu care am discutat tind sa creada ca tot ceea ce trebuie sa faci e sa ajungi  la locatie, incepe show-ul, admiri, notezi, filmezi si  gata. E un intreg proces care reuseste sa iti consume o gramada de energie si timp si pe care eu sunt dispusa sa i le ofer.

In curand va vom prezenta insights, detalii “behind the scenes” de la fashion week, de data asta participand impreuna cu Alina la Milan Fashion Week.

New York Fashion Week incepe in cateva momente, ore sau zile, mai exact in 6 Septembrie.

Ah, parca imi si pare rau asa ca nu mai ajungem la New York, insa anul viitor este notat deja in agenda, nu mai permitem  sa intervina nici o schimbare in calea acestui plan.

Stay tuned for more streetstyle posts.

E septembrie si ne-am pus pe treaba.

Avem “material” haha.

See you soon.

Kisses


GET THE LOOK

Full outfit  DIANA CHIS 

STEVE MADDEN boots

HM cap

RAY BAN glasses

ZARA bag

Random brand bralette