Nu sunt sigura exact de ce am facut acesta alegere si anume sa port balerini impreuna cu o haina atat de groasa, insa in continuare imi place  ideea de asamblul pe care o formeaza toate piesele impreuna. E ca si cum ai purta cizme vara sau bocanci la mare. Si port mai mereu cizme si bocanci vara, cu pantaloni scurti, salopete si tot felul de fuste la toate nebuniile de festivaluri. Imi place mult si ideea de costum de baie si bocanci si asta fara vreun motiv care sa aiba la baza ceva substantial…pur si simplu ma simt comfortabila cu aceste alegeri.

Ma amuza cum unele persoane raman inca setate pe o singura directie de gandire, fara a a fi deschise spre alte abordari sau idei.

“Cum sa porti costum de baie cu maneca lunga? Cum te vei bronza cu acele dungi?

“Cum sa porti bocanci vara?”

“Cum sa porti sosete in sandale?”

“Cum sa porti ruj negru?”

ahaha

GET OVER IT.

Sugerez ca fiecare sa faca ce doreste. E liber.

Anyhow, auzisem la un moment dat o vorba care pare sa fie cat se poate de relevanta:

Regula de 5 secunde – indiferent de situatia jenanta prin care ai trecut  in public, aceasta va fi uitata de catre toata lumea dupa aproximativ 5 secunde.

Nici unui necunocut nu-i va pasa de tine mai mult de 5 secunde. Asa c ahai sa ne revenim, sunt doar vorbe si nu ne pot afecta.

Nu consider ca e cazul si nu a fost vreodata cazul sa ne justificam in mod constant si consistent alegerile in fata celorlalti. Daca e sa ne rapuna toate comentariile si priviriile din jur la fiecare alegere personala  mai putin conditionata de mediocrele legi nescrise care circula in societate, alimentate de inapti psihic si limitati mental, am ramane toti si toate in anonimat. E mai mult decat important sa indraznim sa nu ne fie jena cu propriile pareri, e esential.

Location: Herastrau Park

PHOTO: ALEX MATEI

H&M cosy coat, shop HERE

H&M stripped blouse, shop HERE

H&M french hat and glasses

H&M skinny jeans

H&M shoes, shop HERE