Toti imi spuneau cat de rece e Bucurestiul, dar l-am gasit mai cald ca niciodata. Era sa-i cred pe cuvant tocmai inainte sa realizez contrariul.

Ma atasez rapid si puternic de locuri noi, dar sunt o fire schimbatoare.

Iubesc mult pentru un timp scurt, apoi iubesc din nou.

Sa simt cu inima caldura corpului, sa privesc cu ochii inchisi cerul, sa aud in timp ce gust si miros parfumul teilor din Bucuresti si un cocktail senzorial sa ma astepte noaptea, sub cerul instelat, tocmai cand ma urc pe acoperisul supraincalzit al apartamentului din Matei Basarab.

Ador sa citesc afara, cu pauze mari ce-mi permit sa reflectez asupra propriei existente, asociind situatiile proaspat memorate cu bananul prezent in care ma regasesc aici, acum.

Cineva sa ma lamureasca si pe mine de ce prefer sa stau singura in schimbul unei iesiri in oras cu fetele; sa stau singura in casa si sa desenez, sa citesc sau sa cant in pijamalele de vara(lenjerie), in timp ce-mi prepar un fresh nu prea aratos din fructe si legume proaspat aduse din Carrefour de catre soferul de la Bringo direct la usa, in mica mea bucatarie din apartamentul din Bucuresti ce are fereastra cu vedere la balconul care apartine apartamentului situat cu un etaj mai jos si ai carui locatari prefera sa iasa mereu la tigara tocmai cand fac eu toate astea?

Strazi si cladiri incinse de razele puternice ale soarelui? Nu ma deranjeaza. Cum as putea sa detest ceva ce mi-a dat viata la un moment dat, in arsita totala a unei zile de 21 iulie?

“Vara in Bucuresti? Un chiiin.” – mereu ii ascult, dar nu mai intervin demult. Ador vara in Bucuresti.

Orasul debordeaza de energie, poate fiindca toata lumea pare sa si-o pierda in trafic.

“Traficul in Bucuresti e infernal.” – prefer sa-l privesc prin geamul locului din dreapta, de pe bancheta din spate a unei masini ce miroase a vanilie, in timp ce soferul imi ofera bomboane si imi cere parerea legata de preferinta mea cu privire la intensitatea cu care merge aerul conditionat.

“Toti sunt mereu pe fuga.” – poate ca sunt toti dependenti de adrenalina, iar daca stai destul de mult timp in jurul lor si le absorbi doar energia pozitiva, s-ar putea sa renunti la cafeaua de dimineata.

“Bucurestiul te schimba.” – sau il schimbi tu, depinde de cat de mari iti sunt planurile si cat de deschis iti expui perspectivele.

“Oamenii sunt reci.” – daca-i dezarmezi de scutul asta rece, sunt chiar moi pe interior.

“Se mananca toti unii pe altii.” – probabil sunt deliciosi.

-mi s-a terminat paharul de vin odata cu ploaia-

Pentru ca am iubit, m-am indragostit in si de acest oras, nu pot trai cu un alt gand decat acela ca mi-au intrat adanc la inima toate amintirile construite aici si tare mi-e ca nu-i loc pentru altceva acolo.

GET THE LOOK

TGH camel jumpsuit – shop HERE

Terranova rock scarf

NAKD fashion belt

ADIDAS originals sneakers