Daca anul anul trecut, cam prin aceeasi perioada aveam parte ploaie, vant, nori si temperaturi scazute, la aceeasi locatie, campania cu Lee Cooper de anul acesta a fost un succes total, ne-am distrat foarte frumos. Soarele a fost nelipsit de pe cerul curat, iar apa…ei bine, nu m-am asteptat sa fie atat de buna atunci cand am intrat (din greseala) cu totul in mare.

E vorba de locatia aceea cu plaja pustie, plaja salbatica Corbu sau Vadu, chiar mai sus de Navodari la cativa km, o frumusete naturala care merita vizitata ori de cate ori iti doresti un moment de liniste intr-un colt asemanator cu ceea ce numin noi “rai”.

In preajma marii ma simt mereu ca acasa, iar acest sentiment familiar ma determina sa ma simt in largul meu, sa ma exprim fara nici un fel de inhibitii si asta cred ca s-a revazut si in acest shooting.

M-am simtit extraordinar, cum obisnuim sa spunem noi, “ca acasa”.

Piesele din colectia Lee Cooper SS2018 sunt in mare parte piese basic, dar abordand un styling potrivit, ele pot fi modelate in orice directie/zona stilistica. Eu am ales sa ma axez pe boho si rock’n’roll , considerand se asociaza cel mai bine cu identitatea vizuala Lee Cooper.

Mi-au placut mult pantalonii cu talie inalta, in dungi pe care am ales sa ii combin cu sutienul ce provine dintr-un set de costum de baie, rochita alba pe care am combinat-o cu accesorii rock(bocanci, basca, ochelari rotunzi si esarfa specifica in jurul gatului), salopeta de jeans si toate costumele de baie care se aseaza bine si urmaresc linia corpului pentru a evidentia formele.

Atmosfera in locul unde a avut loc shooting-ul a fost una autentica hippy, cu caravane presarate de-a lungul coastei, zone inca neexplorate de oameni si sunetul valorilor propagat in aer. Era singurul detaliu care se repeta si nu simteam vreodata ca ar putea fi deranjant.

Am avut un noroc imens sa nu fiu muscata de nici un tantar, spre deosebrire de Ioana Grama si Sinziana Iacob, care tocmai cu o zi in urma plecasera de la shooting muscate pe tot corpul de tantari. Asa patisem si eu anul trecut, insa acum am schimbat putin zona, iar aspectul acesta a fost total exclus din peisaj.

A fost extreeem de fericita!

Nu va doriti sa stiti prin ce trecusem anul trecut. haha

E al doilea an in care am onoarea sa colaborez cu Lee Cooper si reusesc sa confirm faptul ca s-a strans o prietenie frumoasa  cu echipa cu care mergem mereu. Andreea e mereu foarte draguta, Anton e mai imprevizibil dar are o charisma aparte, e si amuzant…De fapt, eu nici nu stiu cand vorbeste el serios. Iar cu Sacalul(Alex) suntem mereu pe aceeasi lungime de unda, ne-am plimbat mereu cu UE BOOM-ul dupa noi la tot shooting-ul. In mare parte a cantat Lana Del Rey ca sa ne creeze vibe-ul nostalgic/dramatic.

Peisajele sunt de vis, inspirationale, profunde si nostalgice in acelasi timp.

Va atasez mai jos o serie de fotografii  din aceasta campanie, realizate de Alex(Sacalu, cum ii zicem noi) alaturi de materialul video(care-mi place enorm) realizat de catre Iuliana Cristina(www.inthedimlight.com)