Swarovski a celebrat lansarea campaniei sale anuale de sarbatori, organizand o petrecere super grandioasa.

Sunt foarte entuziasmata de petrecerea la care am avut placerea sa participam.

Data: 20.09.2017

Ora: 22:00

Locatia? Ei bine, nu se putea numi “Crystal Woderland” fara o locatie pe masura, asa ca ne-am gatit frumos in tinutele stralucitoare, asigurate de LouLou TheBrand si am ponit spre castelul rural din Lesmo, in regiunea Lombardia, denumit Villa Gernetto.

Inca de la plecarea spre eveniment am fost preluate cu transport de lux, asigurat de Swarovski, vila aflandu-se la o distanta de 30 de minu de condus din Milano.

Cu ocazia deschiderii saptamanii modei la Milano, Swarovski si ambasadoarea marcii sale, modelul Karlie Kloss, au insotit o serie de celebritati  si mass-media VIP (inclusiv editorul propriu al grupului Alison Rice) de la Milano, in vila privata, in care a avut loc petrecerea Crystal Wonderland.

Desi temperaturile de afara au inceput sa ne descurajeze putin, atunci cand ne-am trezit in sandale, la 10 grade Celsius, insa andrenalina su entuziamul au reusit sa echilibreze situatia.

Am inaintat pe covorul rosu pana in interior, unde era amplasat un brad imens de Craciun. Nu ne asteptam chiar la asta, insa se pare ca aceasta a fost una dintre dorintele lui Karlie Kloss: un brad de Craciun mai inalt decat ea si pe Robert Buchbauer ca partener la petrecere. Si dorinta i-a fost indeplinita.

O cina exclusiva a urmat, unde 100 de oaspeti, au avut onoarea de a-l privi pe Andrea Bocelli interpretand o piesa clasica de Craciun. El a fost prezentat de Karlie, care a luat masa cu Naomi Campbell.

Dress code-ul?

– rosu si argintiu –  covorul rosu a vazut o multime de costume de neuitat. Chiara Ferragni a purtat o rochie rosie  Swarovski cu un singur umar, care se pare ca a cedat la un moment dat, tocmai pe covorul rosu. Insa aceasta a reactionat foarte amuzata, iar Swarovski s-a asigurat ca ii ofera un plan B, o rochie noua. Sincer? Personal prefer al doilea look al Chiarei, mi se oare ca o punea mult mai mult in evidenta. Chiar la sfarsitul evenimentului Alina a ajuns intr-o situatie similara cu rochia ei. Rochiile au avut multe elemente metalice si fiind atat de grele, era oarecum de asteptat sa cedeze o bretea.

Martha Hunt a pastrat  lucrurile simple intr-o rochie eleganta midi fara bretele.

Boy George s-a asigurat ca nu ne dezamageste cu palaria lui enorma.

Acesta a iesit din multime purtand o palarie tipica stilului sau, de aceasta data o piesa stralucitoare roz, impodobita cu stele stele.

Barul stralucea, iar bautura nu inceta sa curga. Eu am savurat un pahar de vodka sec, in timp ce Alina isi facea refill la paharul de prosecco.

Am fost foarte bucuroase s-o avem si pe Anca Cheregi langa noi, asigurandu-ne ca avem poze de la eveniment. Anca n-a avut pretentii, odata convinsa, a inceput sa combine prosecco si vodka.  Heavy night!

Am dansat pe pe ringul de dans alaturi de Chiara, admirand decorul petrecerii in care se aflau  ecrane mari ce rulau visuauri din campaniile de craciun Swarovski. Petrecerea a fost cu siguranta una complexa si completa.

Chiar inainte sa plecam ne-am intalnit si cu Madalina Ghenea, in timp ce Alexssandra Ambrosio trecuse pe langa noi.

Petrecerea Crystal Wonderland a fost o super experienta, o atmosfera de-a dreptul roial.

Intrand pe hashtagul oficial al acestei campanii instagram, #BrillianceForAll , veti gasi toate pozele de la acest eveniment stralucitor.

Ne vedem pe instagram! ♥️

Va pup! ?