Daca tot am discutat atat de multe despre acest subiect si anume lansarea colectiei “Esmara by Heidi Klum”, incat va propun acum sa trecem direct la fapte: gogogogo shoopping, girls!

Colectia este disponibila in pop-up store’ul deschis recent in Bucuresti, pe bulevardul Magheru nr. o1 pana in data de 1 octombrie.

HURRY UP!

Preturile sunt mai mult decat accesibile, incepand de la 34.99 de lei, pana la 139 de lei. Exceptie va face jacheta din piele naturala al carei pret e aproximativ 290 de lei.

Jacheta am oferit-o si eu recent cadou intr-un giveaway! Doamne, e atat de placuta la atingere…O ador!

Am atasat mai jos cateva poze de la evenimentul la care am luat parte si eu, chiar inainte sa plec in Milano. Deschiderea magazinului a avut loc in  18 septembrie, in incinta Magheru One (Bd. Magheru, Nr. 1, Bucuresti), iar daca ati fost activi pe instagram, ati reusit probabil sa urmariti si live-ul realizat de mine pe contul oficial de instagram @lidlromania. Acolo ne-am intalnit si cu INNA, ambasadoarea acestei colectii pe Romania si cu Ioana Chisiu si ne-am analiazat reciproc styling-ul. Imi place mult ce a facut INNA cu salopeta de denim. Super cool abordare. (de vazut pe instagram)

Haideti sa profitam de aceasta colectie cat mai avem timp. 

Va pup!