Ok, daca inainte ma limitam doar la lipstick-ul rosu, acum pot sa va zic ca am inceput sa introduc tot mai multe item-uri de culoare rosie in dressing. Momentan am exact 3 piese vestimentare rosii: un pantalon pana din piele eco, o rochie mulata de piele – inca nu am reusit sa o port, si preferata mea- jacheta KRAXY din denim rosu!

Nu sunt atat de dese datile in care ma indragostesc profund de un item, dar adevarul e ca n-ai cum sa refuzi faptul ca e o piesa super eye-catching.

O putem purta intr-un outfit cat mai lejer sau casual, cu jeans si camasa alba (cum am ales eu in pozele de mai jos) sau chiar in tinutele de seara cu o rochie mulata dar fara accesorii (exceptand palaria) si cu tocuri sau, de ce nu, chiar bocanci sau sneakers.

Da, desi e o piesa foarte impunatoare, o caracterizeaza intens versatilitatea.  O gramada de optiuni de styling in care putem include jacheta rosie ne stau la dispozitie, doar imagiantie sa avem.

Jacheta o gasiti pe Kraxy Rabbit.com alaturi de multe alte  nebunii si  piese striking & eye catching. Pana la urma, sloganul lor suna asa:

Kraxy RabbitExpress yourself.”

I think i just did that!

Cat despre sandale #edgygladiator,  recunoastem clar deja notoriu si inconfundabil al Mihaelei Glavan. Reuseste mai mereu sa ma suprinda cu colectiile sale din care cu greu ajung sa ma decid doar asupra unei piese. Sandalele le gasiti  pe www.sepala.com, click AICI.

Prin urmare, daca stiti exact un store (chiar si online) unde ati remarcat jachete din denim colorat, va rog sa-mi dati si mie pontul ca va dau si eu altele la cerere. haha

Pana atunci, ne vedem in weekend-ul acesta la Digital Divas. Dar hei, sper ca m-ati votat daca tot sunteti aici. ♥

VOTE HERE :http://goo.gl/WpMCNN

-only if you like my crazy ass style-

pics: Alina C.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11