Azi m-am trezit cu lumina o lumina difuza, dar foarte puternica ce-umplea dormitorul pana la refuz. E ceva diferit fata de cum m-am obisnuit pana acum, cu draperiile mele negre.

Ma uit in stanga patului, Alina nu e. Si-un miros de cafea proaspat macinata ma ispiteste pana in birou. Ah, mi-era dor de genul acesta de dimineti. Alina fotografiaza relaxata decorul si micul dejun, iar Miu Miu si Sushi fura mancarea, like always.

Ahhh, dimineti cu cea mai buna prietena, cafele savurate pe balconul vintage din Cluj in aerul placut al diminetii. Mancarea e comandata ca azi vrem sa lenevim si oricum tocmai s-a stricat  frigiderul.

La cina am servit un mix de vinuri seci cu povesti dulci, reteta noastra preferata. Si chipsuri, ca mie-mi plac chipsurile.

Vinuri tarzii, filme tarzii si deliruri de viata si de noapte, ale noastre-s toate.

  Clujul  ne-a unit, aici am devenit “Carmen si Alina” asa cum ne stiu toti. Si-acum zambesc(desi ma doare rau stomacul). Zambesc fiindca nimeni nu mai poate schimba asta, in niciun fel.

Prezenta ei ma face sa ma simt mereu…acasa. Contrar aparentelor, noi nu avem foarte multi prieteni. Dar ma refer la prieteni buni. Eu o am pe ea si ea pe…multiplele personalitati a lui Carmen. Dar nu-i bai, ca ma accepta exact asa, mai nebuna si instabila cum sunt eu.

“Mâţurileee” – striga acuma Alina din neant si radem amandoua. Constat ca am creat impreuna un set de cuvinte intentionat modificate si tindem sa le utilizam destul de des, just for fun. Uneori ma si gandesc la ideea ca suntem auzite de cei din jur care cu siguranta nu vor intelege depre ce naiba vorbim. Sau mai exista partea cealalta – in care parem analfabete. hahah

In tandem cu trecerea anilor a evoluat si prietenia noastra. Am inlocuit proiectele de facultate cu  concepte de business infloritoare, dezvoltam impreuna idei si in cea mai mare parte le punem si in aplicare.  Abordam mereu subiecte noi, apar situatii dificile si critice care ne pun la incercare uneori, dar cand suntem impreuna totul pare o joaca. Cred ca asta se intampla pentru ca radem mult. Noi chiar radem mult, asta o fi “secretul”. Exact asta nu se va schimba niciodata: inocenta si veridicitatea rasului in hohote la fraze si sintagme fara sens. O fi vreun limbaj pe care doar noi doua il cunoastem, ca se pare ca nu toti ceilalti par sa ne inteleaga.

Si-apoi o sa fim strans legate fiindca impartasim aceleasi hobby-uri, aceleasi placeri ciudate, aceleasi ganduri(pana si de la distanta)pe care de multe ori ni le citim una celeilalte. Ne-ntelegem doar din priviri si tindem sa avem aceleasi reactii in situatii similare.

Masina asta de salvare pare a se plimba fara oprire pe Horea. Vibreaza  tot fotoliul si eu odata cu el.  E din cauza troleului. Deschid putin fereastra ca ne-valuie un fum gros de tigara.

-Pune-mi si mie un pahar de vin, te rog. – mesaj catre Ali

Mi-era dor de ea, de prietena mea. Mi-era dor sa stam degeaba si totusi sa realizam atat de multe simultan.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

PICS: ALINA CEUSAN

GET THE LOOK

OXIGEN LIFE’S SPIRIT backpack, shop here

L’ARMARIO lace top – shop here

ZARA jeans

ZARA hat

ZARA boots

ZARA chocker

BERSHKA accessories