Va vand un pont acum, valabil pentru toti bloggerii – iesiti cu minim 5 tinute intr-o singura zi la pozat si  astfel veti avea destul material destul de postat  pentru o buna perioada de timp. Asa fac in fiecare toamna impreuna cu Alina, ne luam aparatele – de data aceasta  l-am luat pe Alex, umplem portbagajul cu haine si pornim la vanatoare de locatii “instagramabile”. Si apoi, e mult mai comod sa lucrezi de acasa, de la laptop, savurand un chai latte, cu sosetele preferate, alea pufoase in picioare, sub o paturica.

Si treaba sta cam asa: avem vreo 2 saptamani pline de  toamna in care coloristica frunzelor incepe sa abordeze roluri dinamice si cromatica e extraordinar de atragatoare, atat pentru pchiul liber cat si pentru poze. Iar pe langa plimbarile lungi prin parcul central, mirosul intens de la  castanele coapte pe care le vinde doamna Dana la taraba aceea din coltul strazii  si struguri aia negri din belsug, ne intereseaza, in aceeasi masura si pozele, desigur.

 ♥

Azi va propun un look casual, dar cool si comod deopotriva pe care il puteti aborda atat la locul de munca, cat si la o iesire in oras in timpul zilei, look pe care il gasiti in totalitate in H&M.

Location: downtown Bucharest, at Chef’s Experience

Photo: Alex Matei @alexmatei instagram

Full H&M outfit

shop the coat:

http://www2.hm.com/ro_ro/productpage.0522561001.html