MUZEUL DE ARTE DECORATIVE VA GAZDUI LANSAREA
COLECTEI H&M STUDIO S/S 2018 IN CADRUL SAPTAMANII MODEI DE LA PARIS 

Colectia H&M Studio pentru sezonul de primavara/vara 2018, destinata atat femeilor cat si barbatilor, va fi din nou prezentata in cadrul Saptamanii Modei de la Paris, de aceasta data evenimentul desfasurandu-se in cladirea Muzeului de Arte Decorative, aflata pe binecunoscuta strada Rivoli. Formatul prezentarii de tip “see now, buy now”, continua si in acest an. Colectia prezentata pe podium, care include atat piese vestimentare cat si incaltaminte si accesorii, va fi disponibila atat online pe 28 Februarie, imediat dupa prezentare, precum si in magazinele selectionate din intreaga lume incepand cu 1 Martie.

Principala sursa de inspiratie din spatele H&M Studio S/S 2018 se invarte in jurul minimalismului si al gratiei discrete care caracterizeaza design-ul japonez, astfel ca suntem extrem de incantati sa anuntam sponsorizarea adusa de catre H&M in sustinerea expozitiei inchinata Japoniei din cadrul Muzeului de Arte Decorative. Expozitia va fi deschia publicului pe parcursul acestui an si celebreaza implinirea a 15o de ani de schimb cultural intre Franta si Japonia.

In avanpremiera show-ului de la Paris, imaginile de campanie ale colectiei sunt acum disponibile, avandu-i ca protagonisti pe modelele Saskia de Brauw si Clement Chabernaud, carora li se alatura un nume nou dar promitator, Shanelle Nyasiase. Atat colectia pentru femei cat si cea pentru barbati prezinta siluete simple dar cu o tenta vibranta. Piesele vestimentare destinate femeilor se concentreaza pe imprimeuri complete si culori aprinse regasite in rochiile lungi,
topurile avand gulerul tip tunica suprapuse pantalonilor, cusaturile evidentiate si tricotaje impunatoare. In ceea ce priveste colectia pentru barbati, aceasta se evidentiaza prin piesele clasice precum sacoul cu doua randuri de nasturi si camasile de inspiratie retro, modelandu-se in jurul diverselor tipuri de silueta.