Experienta din New York a fost una absolut inedita. As fi avut nevoie de cateva zile in plus doar ca sa reusesc sa postez toate materialele realizate acolo. E putin frustrant ca n-am reusit sa postez tot in timp real, dar, hei, a trebuit sa profitam si noi putin de acest oras superb. ♥️

Inca din primele zile am avut placerea sa participam la una dintre cele mai asteptate lansari de colectii, Esmara by Heidi Klum din cadrul Lidl Fashion Week – New York Fashion Week.

“Lidl Fashion Week” este o platforma gandita pe termen lung prin care Lidl isi va prezenta colectiile vestimentare pe plan international. „Lidl Fashion Week” va avea loc de mai multe ori in fiecare an, in magazinele Lidl din intreaga lume, precum si in mediul online. Colectiile vor fi disponibile exclusiv pe durata acestor saptamani speciale dedicate modei. Proiectul „Lidl Fashion Week” incepe odata cu colaborarea cu Heidi Klum, din septembrie 2017.

Evenimentul oficial al lansarii a avut loc pe 7 septembrie @ Artbeam,  New York, un spatiu unde au avut loc de-a lungul timpului prezentari din cadrul NYFW.

Inca din momentul in care am ajuns am fost intampinate de pahare cu vin spumant, muzica buna  si multe priviri atintite catre scena. Treaba interesanta este ca spatiul in care s-a desfasurat evenimentul reprezenta copia fidela a unui supermarket Lidl, cu rafturi pline cu produse si cosuri mari de cumparaturi.

Ne-am invartit putin, am interactionat cu lumea din jur si  am dat si 2 interviuri – unul pentru un show TV din Germania, iar celalalt pentru Observatorul de pe Antena(Romania), a fost o surpriza foarte placuta sa intalnim romanii nostri pe acolo. Am baut cateva pahare si ne-am facut poze in celebrul cos din incinta locatiei(vezi instagram) pana la aparitia lui Heidi Klum.

In tot acest timp, prezentarea colectiei s-a desfasurat intr-o maniera super dinamica, in ideea in care modele defilau pe o banda rulanta, insa nu in mod obisnuit. Dansau, radeau, interactionau una cu cealalta. Mi-a placut mult, mi s-a parut foarte cool toata ideea, transmiteau foarte multa enegie pozitiva. Vreo 2 ore s-a intamplat asta, pana cand a aparut si Heidi pe scena, imbracata intr-un costum albastru din propria colectie si ne-a spus cateva cuvinte despre acest proiect.

Colectia „Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City“ are ca tema jungla urbana si a fost inspirata de New York. Stilul este unul urban, iar culorile predominante sunt albastru electric, animal print sau cognac cald.

Fiecare piesa vestimentara convinge prin calitatea foarte buna la un pret specific magazinelor Lidl, incepand de la 34.99 de lei, pana la 139 de lei. Exceptie va face jacheta din piele naturala, al carei pret va fi de aproximativ 290 de lei.

Cat despre Heidi? Arata exact asa cum o vedem in reviste. E o tipa foarte prietenoasa, calda si empatica si nu in ultimul rand, foarte frumoasa.

Am ales sa facem pozele intr-un loc care sa reprezinte identitatea cromatica a Lidl intr-un mod autentic si cool: albastru, rosu, galben si astfel am ajuns la concluzia ca ChinaTown, New York ar fi cea mai potrivita locatie.

Cat despre colectie, maine revin cu un articol actualizat despre deschiderea oficiala a pop-up store’ului din Bucuresti, Romania,  a colectiei Esmara By Heidi Klum. ♥️

Pana atunci, ne vedem pe instagram!

Va pup!
 

LOCATION: CHINA TOWN, NYC

GET THE LOOK

Esmara By Heidi Klum animal print  trench,  available in every lidl store

Red ESSENZA boots, shop HERE

HM hat, earrings, sunglasses

TIARA concept store bag – shop HERE