In ultima perioada am ramas tot prin Bucuresti, pot chiar sa spun ca m-am mutat aici. Locuiesc impreuna cu iubitul meu. Si imi place mult cand ajung in alt oras; mereu ma entuziasmez de toate locatiile noi de pozat. Desi Clujul va ramane mereu iubirea mea cea mai mare, simt ca am epuizat o mare parte in locatiile fotogenice ale acestui oras. Ca asa suntem noi, bloggerii, mereu urmarim locatii noi de poze cand ajungem prin alte orase. Chiar despre asta discutam  cand am iesit la poze cu Cristiana. Faceti cunostina cu Cristiana Nuta – @nutakiki pe instagram – o fotografa mega talentata pe care am descoperit-o de ceva timp pe instagram. Si mi-a placut mult, atat de mult incat m-am decis sa-i scriu ca sa ne vedem. Dar ce sa vezi? Ea imi scrisese deja cu aceeasi propunere asa ca am incercat sa ne sincronizam pentru o intalnire. Desi asta s-a intamplat dupa multe discutii care imi amintesc ca incepusera de prin iunie si s-au materializat abia in…noiembrie.

But here we are!

  E fain sa vezi cum ai tot felul de interese comune cu unele persoane. E blonda, ii place fotografia si petrecerile, iubeste Clujul, pastele cu creveti si detesta matematica, dar adora  photoshop-ul. Ei  bine, pana la paste ne intelegm perfect. hah

Imi era tare dor de sedintele foto de streetstyle pe care obisnuiam sa le fac impreuna cu Alina, la Cluj si m-am decis sa continui aceasta serie creativa de freestyle streetstyle, asa cum imi place mie s-o numesc.

Si treaba cu Kiki sta cam asa: pe langa faptul ca-i place mult sa lucreze in photoshop, fata asta chiar are  skills si s-a gandit sa tina cursuri de editare photo in Photoshop. Iar treaba asta imi pica si mie la fix, chiar asteptam un moment potrivit pentru a incepe sa lucrez profi in photoshop.

PHOTOS:

CRISTIANA NUTA, find here HERE 

GET THE LOOK

MINIONA jumpsuit, shop HERE

NYMPHA boutique black lace top, shop HERE

MIHAELA GLAVAN waistbag, shop HERE

MOJAbyAlinaCeusan boots, shop HERE

STEVE MADDEN earring, shop HERE

TGH FASHION faux fur, shop HERE