Am un nou plan pentru  zilele care urmeaza si anume sa “vanez” cele mai cool si instagramabile locatii din Bucuresti. Pentru ca mai mereu sunt intr-un research pe instagram pentru cele mai interesante si fotogenice locatii din lume, m-am gandit ca ar fi frumos sa incepem cu inceputul, sa incepem cu ceea ce avem in jurul nostru.

Iar momentan ma aflu in Bucuresti(ce-i drept, imi lipseste Clujul) si astazi va prezint povestea unui local cu aer modern,  cool, dar intim si cu un twist vintage in acelasi timp, Dialogue Social Bar.

Kiki Nuta (@nutakiki) mi-a povestit despre aceasta locatie si i-am sugerat sa-i facem impreuna o vizita.

“Dialogue este un concept simplu, adaptat tendintelor actuale ale pietei si care vine cu un suflu nou in portofoliul meu. Este un concept de social bar si coworking place, un spatiu in care te simti ca acasa si poti sa iti aranjezi intalnirile cu partenerii de afaceri sau prietenii”, a declarat Radu Savopol, creatorul acestui concept.

E adevarat, acesta a fost si sentimentul pe care l-am resimtit eu, atunci cand am pasit inauntru. Fiind situat la parterul unui bussines center din Piata Rossetti, localul are un tavan inalt, detaliu care ofera spatialitate.

Chiar cum am deschis usa, in dreapta erau ferestrele si in urma razelor se  formau niste umbre misterioase cu un aer cald in mijlocul incaperii; era o atmosfera atat de intima si comoda… Iar mirosul de croissant proaspat alaturi de cafea nu faceau decat sa amplifice apetitul pentru astfel de alegeri.

“Conceptul are un design modern, fresh, imbinat cu arhitectura neo-brancoveneasca a spatiului in care este amplasat. Am readus la “lumina” un mozaic superb, ce era acoperit si nu era pus in valoare, am folosit culori neutre si am venit cu accente de culoare in mobiler si decoratiuni. Meniul va fi simplu, atat in zona de coffee, drink, cat si pe food. Imi doresc un meniu pe care clientul sa il simta ca fiind ceva simplu, nu foarte sofisticat, dar foarte sanatos si gustos.” – ne spune Radu Savopol, care a lansat brandul 5 to go in 2015, iar in prezent lantul numara 43 de cafenele active si 7 in curs de amenajare.

Locatia este targetata de oameni care iubesc conceptele din zona social si coworking, iar felul in care a fost gandit decorul si modul in care elementele de decor au fost aranjate constituie  locatia perecta pentru intalniri de afaceri sau de munca a unor proiecte in echipa.”

Spatiul este conceput si pentru evenimente corporate, lansari de produse si work-shopuri si mi se pare  locul perfect in care sa imi gasesc un coltisor, sa deschid laptopul si sa imi permit sa fiu relaxata in creativa . E perfect pentru a studia, citi sau scrie, iar daca preferati sa stati departe de locatiile zgomotoase, Dialogue Social Bar reprezinta alegerea perfecta.

Si, desigur, intr-o societate in care o mare parte din activitati isi au locul pe instagram, nu puteam sa inchei acest articol fara sa va spun cum ii gasiti si pe instagram : @dialoguesocialbar

Noi ne vedem maine pe youtube cu un nou vlog.

kiss&hugs

PHOTOS: KIKI NUTA   @NUTAKIKI

LOCATION: DIALOGUE SOCIAL BAR, BUCHAREST

GET THE LOOK

NISSA corset with tulle details, shop HERE

ZARA basic/oldschool jeans

ZARA boots

ZARA  top with star details

SWEETPAPRIKA hat, shop HERE

    bag, shop HERE

EUSUNTBABS latex trench, shop in instagram @eusuntbabs 

LE SPECS
Elysium flat-top sunglasses  shop HERE