Ma bucur tare mult ca iubitul meu a acceptat provocarea de a-mi face parul. Chiar nu ma asteptam sa fie de acord, dar in final ne-am distrat de minune in toata excursia asta. Aparatul folosit in video este Curl Secret 2 de la BaByliss care este unul dintre cele mai intuitive aparate de facut bucle pe care le-am testat vreodata. Daca iubitul meu mi-a facut o coafura atat de frumoasa, fiind prima oara pentru el cand face asa ceva, atunci inseamna ca oricine poate realiza bucle perfecte cu acest aparat in doar cateva minute. Pe langa acest fapt, acum il gasiti redus, cu ocazia Black Friday apasand pe acest LINK.

Curl Secret beneficiaza de particularitatea tehnologiei Auto-Curl care
transforma automat suvitele de par in bucle, asigurand o ondulare uniforma si bucle perfecte in
cateva secunde. Parul nu este pus sub nicio tensiune iar functia ionic asigura protectia de care
acesta are nevoie pe timpul ondularii. Aparatul dispune de 2 capete interschimbabile de dimensiuni diferite (25mm si 35mm). Eu am ales sa il folosesc pe cel de 35 mm pentru un rezultat cu bucle mai lejere. E interesant ca se pot realiza pana la 36 de tipuri de bucle in functie de setarile alese.

 Aparatul se pozitioneaza cu cavitatea formata de cilindru in jos si
se indreptata spre cap, iar cu mana libera seprinde suvita lata de maxim 3 cm de la varf si si se introduce in
deschizatura aparatului.  Pentru a preveni blocarea aparatului, asigura-te ca niciun fir de par nu a iesit pe laturi si ca suvita este foarte bine pieptanata. Babyliss Curl Secret 2 are  2 trepte de temperatura: 210°C si 230°C si 3 timpi de ondulare:
– 5 secunde pentru par usor ondulat
– 8 secunde pentru bucle lejere
– 12 sau 14 secunde pentru bucle definite (in functie de capul ales)
Eu am ales 238 de grade si 8 secunde, am incredere in functie ionica menita sa protejeze firul de par. O alta functie a aparatului este setarea directiei de ondulare a buclelor:  la stanga, la dreapta sau alternativ

De ce sa alegi un ondulator automat?
Ca sa te scapi de o treaba, mai ales in vacanta si sa iti pui iubitul sa iti realizeze coafura.

Product: BaByliss Curl Secret 2, shop HERE

Dress: Ingrid Teodosiu, shop HERE

Earrings: Marabou Boutique, Shop HERE