-asa se prezinta mesajul notat pe tricoul primit de la Marisa Paloma, o tanara designer, fashion stylist si fashion consultant care tocmai incepea sa apara tot des in news feed-ul meu. O apreciam de ceva vreme, n-are cum sa nu-ti atraga atentia. Numele latin, infatisarea exotica si combinatiile excentrice dar atinse de un control dobandit reprezinta doar cateva elemente definitorii ale  Marisei. Prezinta un mod de exprimare si un simt estetic plin de viata, cool, dar in acelasi timp destul de domolit de accente clasice incat sa-i stearga orice urma de vulgaritate. Si nu multe persoane pot purta plasa fishnet, blana, latexul sau paietele ori toate in acelasi outfit, in contexte acceptabile. Dar ea e exceptia.

Intr-o zi mi-a propus o colaborare si mentionez ca am fost placut surprinsa sa observ cum se manifesta unele legaturi in viata asta. Intr-un final, pot concluziona faptul ca daca unele lucruri trebuie sa ajunga la tine, vor gasi o cale in acest sens. Asa tinde sa lucreze Universul si e destul de fascinant cat de des mi s-a intamplat acest lucru, sa se intample exact ceea ce imi doresc.

Cred ca mentionasem si  intr-un articol trecut despre starea de extaz in care ajung sa ma aflu de fiecare data atunci cand ceea ce imi doresc ajunge sa mi se intample. Pentru ca imi doresc indeajuns de mult un lucru, o situatie, pentru ca lucrez in acea directie si imi segmentez toate actiunile, targetandu-le in acel sens si pentru ca am incredere in Univers. Si teoria din urma s-a dovedit pana si in viata mea. Iar de cand am inceput sa cred in acest lucru, acest fenomen avut loc tot mai des.

As putea sa zic ca “ce dai, aia primesti”. Nu sunt o persoana religioasa, iar in concordanta cu biblia consider ca se preteaza doar mesajele din cartea de Petre Ispirescu. Insa realizez, intr-un final glorios ca acel Univers si acele forte sunt mai mult decat fascinante, trebuie doar sa crezi in ele. Jumatate din acel Univers sunt EU.

Ok, recunosc, nu e de ajuns doar sa crezi, va trebui sa si faci.

1 2 3 4 5 10 11 12 13 14

PHOTOS: ALINA CEUSAN

GET THE LOOK

SILVER BACKPACK – Oxigen Life’s Spirit, shop HERE

LAKSHMI denim jacket with pear details – shop HERE

BLAME THE SOCIETY” T-shirt by MARISA PALOMA shop HERE

ESSTEFFA over-the-knee suede boots

Vintage belt, scarf and army cap

MELI MELO SUNNIES

ZARA JEANS