Stiam.

De fapt, aveam cel mai sincer sentiment cum ca va urma ceva extraordinar.

Din prima secunda in care am pasit in toata nebunia acestui oras psihedelic, am stiut ca ma voi indragosti. Hong Kong este si va ramane una dintre iubirile mele eterne. E un oras care in tot haosul lui reuseste sa iti intre la inima. Luminile, vocile, agitatia, muzica, mancarea, ritmul, tot pare sa fie un joc hipnotic atata de bine organizat… Si toti par sa isi gaseasca locul, sincronizati in coregrafia agitatiei.

Nu ma mai satur de amintiri, nu ma mai satur de emotiile traite acolo si de tot ceea ce are de oferit

Hong Kong-ul.

Ma reprezinta in totalitate.

Parca ar avea o aura de energie infinita care isi pompeaza undele in fiecare om care misuna pe teritoriul sau.

Pe mine m-a fascinat.

Ah…as putea sa-i gasesc o infinitate de metafore sau comparatii pe care sa i le atribui si tot n-ar fi destul. 

E clar ca mai vreau.

Am nevoie din nou de doza aceea de adrenalina pura.

Da… si chiar pe cand credeam ca nu se poate sa fie mai tare, ne-am hotarat impreuna cu Liv si Alina sa mergem la OZONE Bar, cel mai inalt bar din lume.

Abia dupa ce ascensorul ne-a condus pana  la etajul 188, am ealizat ca sunt realmente cu capul in nori. Exact 484 de metri ne desparteau acum de pamant.

Si nu mai voiam sa plec de acolo.

 Spațiul unde se afla barul OZONE Hong Kong evoca frumusețea perfecta a unei lumi imaginare, care totusi, simti ca iti este familiara, fiind decorat intr-un aer futuristic cu elemente organice.

Iluminat in albastru, OZONE iti da impresia ca te afli intr-o prelungire a cerului.

Noptile cosmopolite, muzica, mancarea si bautura, staff-ul, totul este organizat la cel mai profi nivel. Este locația ideala pentru o noapte de neuitat intr-o ambianta incomparabila.

Si cu toate astea, nu m-am incumetat sa incerc stridiile, desi n-a durat mult timp pentru ca Liv sa le devoreze pe toate.

Si as vrea sa va zic mai multe, dar poate ca imaginile vor fi de ajuns. Insa tin sa va anunt ca am recuperat toate filmarile pe care le-am avut din Hong Kong si abia astept sa finalizez vlogul de acolo.

A trecut un an?

DEJA?

Si cum reusesc sa imi amintesc, totusi, atat de bine fiecare detaliu, sentiment, traire pe care mi le-a imprimat acest oras in inima?!

Iar in acest moment sunt coplesita de o nostalgie profunda…

Imi place oarecum. Dar vreau inapoi.

GET THE LOOK

NYMPHA dress, shop HERE

MARZO heels

H&M jacket

NYMPHAEA earring, shop HERE