Daca pana cum existau mai multe etape in procesul de coafare si indreptare a parului, acum toate etapele sunt concentrate doar pe procesul de pieptanare.

Rezultat? Un par intins si stralucitor in doar 2 minute.

Cum asa? Babyliss ne pune la dispozitie peria electrica  Liss Brush 3D(click AICI) care   piaptana usor parul, indreptatandu-l in acelasi timp. Peria electrica Liss Brush 3D piaptana usor parul fara sa-l deterioreze si poate fi utilizata pe orice tip de par, fara sa ii afecteze structura. E optiunea absolut perfecta atunci cand sunem in criza de timp si nu reusim sa ne indreptam parul la perie, iar in acelasi timp refuzam sa folosim placa pentru a nu ne deteriora parul.

Perii din plastic de 34 mm separa suvitele, perii de silicon de 42 mm descurca parul, iar perii cu invelis ceramic de 50 mm confera pentru timp indelungat un par perfect drept. Liss Brush 3D are doi generatori de ioni care protejeaza firul de par, conferindu-i stralucire si impiedicand efectul de electrizare al parului.

Ei bine, la mine a durat exact 2 minute pe ceas toata actiunea, iar  look’ul s-a transformat in totalitate.

Acum, de la un par  rebel, nefinisat si inestetic, la unul drept, matasos si lucios exista doar un singur pas – pieptanarea.

Cine ar fi crezut ca e atat de usor?

Iar daca nu ma credeti pe cuvant, v-am pregatit un tutorial super easy pentru a obtine un look sleek cu un minim de efort si un timp redus.

In plus, reperzinta un cadou ideal cu ocazia sarbatorilor de Craciun!♥

Have a look!

Peria este disponibila pe site-ul www.babyliss-romania.ro , click AICI pentru a o vizualiza/cumpara.

b c img_6467 img_6476