Desi imi place sa combin tot felul de pete de culori in outfit-uri si sunt deschisa chiar si  spre controversatele tente neon, nu pot sa spun ca sunt o persoana care a purtat foarte mult rosu. Culoarea rosie e considerata o culoare puternica, dar nu ma reprezinta absolut deloc. Nu as putea sa iti explic excat de ce, insa nu o simt ca optiune in styling-ul personal.

Insa aceasta pereche de pantaloni din piele(ecologica) rosie, semnata Andreea Raicu  mi-a captat atentia in totalitate. M-am indragostit de croi si de modul in care pantalonii se aseaza pe picior. Orice fata isi doreste ca picioarele sale sa para mai lungi, iar acest croi reuseste cu usurinta se rezolve acest aspect.

Q: Care este lucrul pe care nu l-as alege niciodata atunci cand port rosu?

A: Alte culori.

Cu siguranta nu as introduce alte culori intr-un outfit care contine deja o piesa vestimentara de culoare rosie. Nuantele neutre de gri si nude sunt acceptabile in combinatie cu rosu, dar daca vrei sa mergi la sigur, alege non-culorile: alb/negru. Desigur, nu e interzisa combinatia intre mai multe culori. Chiar trendul ‘color block’ ne-a invatat ca putem combina mai multe culori in acelasi outfit, fara sa parem niste braduleti de Craciun. Important e sa folosim piese cu un croi cat mai simplu, fara aplicatii sau detalii in plus. (more details HERE)

Si mai mult, sunt sigura ca si Andreea ar face la fel, avand in vedere ca stilul ei sofisticat este caracterizat printr-o eleganta simpla sau…o simplitate eleganta.

Pantalonii, alaturi de alte piese vestimentare clasice si cu bun gust, le gasesti pe shop.andreearaicu.ro(cick HERE)

SI, desi postul meu transmite un aer de “luni”, vreau sa mentionez inca o data ca astept cu nerabdare petrecerea Alandala Winter Session de maine. (event HERE)

Ne vedem la party!

“Go #funyourself!”

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

GET THE LOOK

Red eco leather pants from Andreea Raicu, shop HERE

Zebra print Casadei stilettos

Grey&Nude pom-pom accessory detached from a clutch signed Anileda Alrac (shop HERE)

Black faux fur neck warmer from H&M

Grey top from COS, shop HERE

White coat from SheIn, shop HERE