In zilele in care nu vreau sa ies prea mult in evidenta, aleg sa port negru. Negru ma scoate din orice impas sau lipsa de inspiratie. Iar daca pe langa lipsa de inspiratie in materie de outfit, coafura ca nu vrea sa se sincronizeze cu ideile mele in nici un fel, iar tenul incepe sa-mi dea semne ca ma apropiu de acea perioada speciala a lunii, atunci ajung la urmoatoarea concluzie: bereta si ochelari de soare!

Pentru toate fetele care se “transforma” cu putin timp inainte de acea perioada speciala a lunii: sunt alaturi de voi si va inteleg. De cele mai multe ori in aceasta perioada nu imi doresc sa ies sau sau ma intalnesc cu nimeni, iar daca o fac, aleg outfitul in asa fel incat sa nu ies in evidenta prea mult.

Sunt irascibila, emotiva, ursuza, certareata si iubitoare. Iar in ultimul timp, hormonii mei au luat-o razna si toate aceste stari s-au intensificat. Dar golesc tot frigiderul si fac cele mai ciudate combinatii de mancare. Pe toate le vreau! Si chiar le mananc. Salivez incontinu si nu reusesc sa ma abtin de la nimic. Asta am vazut si pe cantar recent. Iar tenul meu nu mai arata la fel de luminos si oricat de mult mi-as dori, niciodata nu scap fara vreun cos. Nasol moment, dar stiu ca nu sunt singura.

Si asta e cea mai putin indicata perioada in care sa primesc critici sau replici proaste, ca m-as lua in gura cu toata lumea.

Ba il iubesc, ba il lovesc; il cert apoi il pup…dar iubitul meu ma intelege.  Sorin, fara sa stie in vreun fel ce se petrece, analizaza unele reactii la care in mod normal  ar reactiona nervos si rade: “Iar trebuie sa iti vina menstrutia cumva?”. Si de fiecare data ma calmez si realizez ca nici o situatie nu e atat de grava pe cat pare si ca totul e din cauza hormonilor.

Ugh, the  #neverending girls problems.

Tchuss girls, hope you have a better day than mine! ♣

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

GET THE LOOK

Black faux fur vest from ChicDiva, shop HERE

Black leather over-the-knee boots from Essteffa, shop HERE

Black skinny jeans from ZARA

Carbon black Yvette Haas watch, shop HERE

Black basic turtleneck blouse from ZARA

Crossbody bag from RESERVED, shop HERE

Der Klassiker military/cop hat from Vienna (random hat store)

Black shades, shop HERE

Red lipstain from SEPHORA, #01